Masterclass Akoestisch Wandkleed vilten

Schilderen met wol en zijde dat resulteert in een uniek en persoonlijk wandpaneel of viltschilderij dat past in uw interieur.  Wist u trouwens dat wol aan de muur ook een galm-werende werking heeft?

U wordt in deze privéles door mij stapsgewijs zowel technisch als artistiek optimaal begeleid.  Kosten: 350,- per dag, van 10.00 – 16.00.  Prijs is inclusief basismateriaal, gebruik gereedschappen en viltmachine, gebaseerd op afmeting 100 x 200 cm of een variatie hierop. 

Voorbereiding: Na een datum in overleg volgt een afstemming op uw wens, afmeting, kleur, zodat het uiteindelijke resultaat past in uw interieur. 

Tips om werkstuk op te spannen volgen na de workshop. Het is mogelijk om een vriendin, familielid als hulpje mee te nemen, dat is kosteloos.

Inschrijven

U kunt u inschrijven door hieronder op het product te klikken of in de webshop een masterclass aan te schaffen. De data voor privéworkshops in 2021 zijn op afspraak. Na ontvangst van de betaling neem ik contact met u op.

Wilt u liever eerst met mij overleggen? Of heeft u vragen? Vult u dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Of bekijk mijn werk en dat van mijn cursisten, op Pinterest en op Instagram.